Soul Classics

När: Lördag 29/9
Var: Kulturcentrum - Teatern
Tid:18.00. Ca 2 timmar inkl. paus. 
Pris: 290 kr Inkl servicavgift.
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700 alt via Webbiljett.

Teaterbaren: Vi kommer att öppna Teaterbaren från kl 17.00, där vi kommer ha en enklare försäljning.
Teaterbaren kommer även vara öppet under pausen. Det kommer finnas en plocktallrik för 95 kr.   

En garderob kommer att finnas under kvällen mot betalning. 

Soul Classics är en konsert där Sandvikens Symfoniorkester bjuder på några av de främsta låtarna ur den klassiska soulskatten. Konserten erbjuder musik av bl a Stevie Wonder, Aretha Franklin, Michael Jackson, Curtis Mayfield, Chaka Khan med hits som I Wish, Superstition, Isnt She Lovely, Son Of A Preacher, Through The Fire.

Konsertens sångsolister är Frank Ådahl och Ida Sand.
Frank Ådahl är en av Sveriges bästa soulsångare och är känd för den stora publiken som sångaren i bland annat Edin Ådahl som vann den svenska melodifestivalen 1990. Ida Sand har en av Sveriges mest spännande röst och jobbar ofta tillsammans med Nisse Landgren och Bohuslän Big Band och har medverkat som sångsolist i bland annat tv programmet Moreaus med mera!

Ulf Wadenbrandt ser vi åter på dirigentpulten. Ulf, som jobbar med världen som arbetsfält och alltid i spännande möten med artister och symfoniorkestrar, har jobbat med Sandvikens Symfoniorkester vid ett stort antal tillfällen och ett speciellt förhållande finns till orkestern som är unik i sitt sätt att jobba och ge konserter och håller en mycket hög musikalisk kvalité.

En unikt svängig konsert utlovas!

Medverkande:
Solister: Frank Ådahl och Ida Sand
Sandvikens Symfoniorkester
Dirigent: Ulf Wadenbrandt