Fröken Elvis jul

När: Lördag 8/12
Var: Kulturcentrum - Teatern
Tid: 19.00, Konsertlängd: 2 h inkl paus
Pris: 395 kr inkl. serviceavgift.
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Webbiljett

Teaterbaren: Vi kommer att öppna Teaterbaren från kl 18.00, där vi kommer ha en enklare försäljning. Det kommer även vara öppet under pausen. Förköp en plocktallrik till evenemanget, den går att köpa i receptionen eller via vår biljettsida på nätet. 

Elvis bästa låtar på svenska, varvat med bandets egna julpärlor i svängiga arrangemang. Det blir tolkningar av både traditionella julsånger och modernare jullåtar, allt med Elvis i centrum. En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument!

Fröken Elvis har sedan debutalbumet "Elvis på svenska" (2015) översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har synts i bl.a. Nyhetsmorgon och Go' kväll, slagit flera publikrekord och turnerat mer eller mindre konstant. De har spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus, både i Sverige och Finland, men även i USA, England, Färöarna och Marocko (!) Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla Elvis material, och knockats av deras spel och stämsång. Nu tar de sig an julen på det sätt som blivit deras signum.