Är du vår nya restaurangchef?


Om företaget
Sandvikens Folkets Hus och Restaurang Bolaget är den marknadsledande mötesplatsen, konferensanläggningen, nöjesarrangören i regionen. Vi är navet i det lokala kultur- och nöjeslivet. Restaurang Bolaget är kända lokalt och i regionen för hög kvalitet i varoroch tjänster och sin höga servicenivå. vi har konferenslokaler, teatersalong för 450 personer, lobbybar, restaurang för 850 personer samt många externa hyresgäster. Folkets Hus är öppet alla dagar och har varje vardag lunchservering. flera kvällar i veckan har vi företagsevent, konserter, teater eller underhållning i restaurangen.

Arbetsuppgifter
Vi söker en modern restaurangchef med ansvar över ekonomi, resultat och verksamhet.
Din roll blir att ha det övergripande ansvaret för driften i restaurangen vilket innefattar coaching och utveckling av medarbetare, ansvar för servicearbete, inköp, schemaläggning och rekrytering.

Du leder och fördelar arbetet inom restaurangen och tillsammans med 1:e kocken förväntas du inspirera din medarbetare att med glädje och engagemang alltid försöka överträffa gästens förväntan.

Som direkt underställd Sandvikens FolketsHus VD och en del av ledningsgruppen är du engagerad i att utveckla hela verksamheten och momma med nya idéer.

Restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. Vi serverar vår erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt alternativ på vardagar.
Vi anordnar även gärna:

  • personalfest
  • middag efter avslutad konferens
  • avtackning och jubileumsfest
  • catering
  • bröllop, begravning, födelsedagsfest

Kompetens

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar inom restaurangomreådet. Som person är du ödmjuk med pondus och häg moral. Viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi sätter stort värde på att Du:

  • är bra på att bygga relationer och har ett stort tålamod
  • arbetar strukturerat och metodiskt
  • är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös
  • trivs och finner glädje i att aktivt nätverka och knyta nya kontaker till företaget

Anställningsform/omfattning/tillträde
Schemalagd heltid. Tillträde omgående.

Intresserad?
Frågor om tjänsten, kontakta Balkefors & Ponsiluoma 
Torgny Balkefors, 073-343 47 69
Ylva Ponsiluoma, 073-343 40 26

Ansök via www.balkefors-ponsiluoma.se

Ansökan snarast, dock senast 3 juni 2018.